Henrik Vinroth, Avtre
Henrik Vinroth, vd på AVtre som tagit fram prodkuten Lockbee, är mycket glad över nya avtalet med Nordway Store.

Nya framgångar med Lockbee

Uminova Innovation-företaget Avtre AB har tecknat avtal med Nordway Store som nu kommer att erbjuda online backup till sina företagskunder med stöd av produkten Lockbee från Avtre.

Lockbee, är en egenutvecklad mjukvara från
Avtre
för automatisk backup av data online. Tjänsten passar särskilt små- och medelstora företag, kräver ingen datorvana och är anpassad för den enkla kontorsanvändaren.

Avtre är att många företag som fått stöd av Uminova Innovation som det gått bra för. Under 2009 har Avtre haft flera framgångar och man lyckades parera finanskrisen utan nedgångar. I början av 2009 gick Uminova Invest in med riskkapital i företaget. Connect Sverige har lyft fram Avtre som ett av få bolag som lyckats attrahera riskkapital i en lågkonjuktur och tidningen Shortcut listade Avtre som ett av hundra spännande bolag som är med och formar framtidens Sverige.

Det nya avtalet med branschkedjan Nordway Store AB innebär att Nordway Store i första hand kommer att erbjuda Lockbee online backup till sina företagskunder.

– Vi är förstås stolta över denna överenskommelse. Nordway Store är en viktig strategisk partner för att nå vår målmarknad som är företagskunder med 1-10 anställda. Nordway Store kan erbjuda sina kunder både underhåll, drift och service vilket är nyckelord för oss. Utöver det så ger samarbetet även täckning på ytterligare geografiska områden vilket är viktigt för oss då vi vill kunna erbjuda en centraliserad tjänst med lokal kompetens, säger Henrik Vinroth, vd för Avtre AB.