Mattias Matsson och Erik Jonsson är medgrundare till nytt IT-konsultbolag, One Group, som öppnar i Umeå.
Mattias Matsson och Erik Jonsson är medgrundare till nytt IT-konsultbolag, One Group, som öppnar i Umeå.

Nytt IT-konsultföretag startar i Umeå

Ett nytt IT-konsultföretag, One Group, lanseras idag. Bakom företaget står Mattias Matsson, Professionals Nord, och Erik Jonsson, tidigare HR-manager på Vitec.

– Vi är ett nytänkande IT-konsultbolag med fokus på branschens absolut attraktivaste ersättningsmodell, individen och livsbalans, säger Mattias Matsson, en av grundarna.

– Vi kommer under första året att erbjuda ett 20-tal IT-konsulter möjlighet att arbeta tillsammans med oss. Vår målbild är inte att bli störst utan att vara bäst, säger Erik Jonsson, medgrundare av bolaget.

De IT-konsulter som One Group vill värva är både hemvändare och konsulter som redan är verksamma i Umeå. I ett pressmeddelande menar grundarna att de kommer att erbjuda en hög bruttolön men även fördelar vad gäller anställningstrygghet, ökad pensionsavsättning samt frihet och livsbalans.

– Som ett nischat bolag vet vi hur otroligt viktigt det är att vi tar hand om våra medarbetare, dom är 100 procent av vår gemensamma framgång och trivsel. Vår modell bygger på en liten overheadkostnad, okomplicerad ägarstruktur och enkelhet i alla led, fortsätter Mattias Matsson.


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 8 oktober, 2018Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

8 oktober, 2018