Martin Wiklund och Jan Snygg
Martin Wiklund och Jan Snygg, affärscoacher för InfoTech Umeå, är med och bjuder in till möte om IT-regionen Umeå.

Öppna innovationer med InfoTech Umeå på Grand Hôtel

Umeåregionens innovationsmiljö är årets tema när Uminova Innovation presenterar den nya IT-satsningen InfoTech Umeå i samband med Västerbottensveckorna på Grand Hôtel i Stockholm.

Umeå Designhögskolas nya rektor Anna Valtonen, Microsoft och Tele2 deltar som talare på Grand Hôtel tillsammans med representanter för några av Umeåregionens mest intressanta forskningsprojekt och innovativa bolag, som växt fram ur regionens öppna innovationsmiljö. Bland gästerna återfinns internationella ICT-bolag och Vinnova med flera.

InfoTech Umeå är en strategisk satsning inom Uminova Innovation för att marknadsföra och utveckla innovationsmiljön för IT i regionen. Målsättningen med satsningen är att ge innovativa människor, företag och organisationer i regionen bästa möjliga stöd i att utveckla sina idéer till IT-innovationer och framgångsrika företag. Tack vare tidigare års evenemang på Grand Hôtel har InfoTech Umeå ett gott samarbete med Microsoft och Tele 2 kring nya innovationer.

Den strategiska satsningen finansieras av Umeå Kommun, Umeå Universitet, Region Västerbotten, Västerbottens Läns Landsting och EU:s regionala utvecklingsfond.

Tid: tisdag, 2 februari, 14.30 – 21.00

Plats: Grand Hotel, Stockholm

Se program för dagen


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 22 januari, 2010Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

22 januari, 2010