Workshop social inkludering
Inga-Lill Nordström och Satish Patel var två av deltagarna under workshopen om social inkludering.

Peter Lidström lämnar UDK

UDKs VD Peter Lidström kommer att lämna UDK. En ny VD rekryteras under början av 2015 till it-konsultbolaget som idag har knappt 60 anställda.

– Jag började på UDK under senare delen av 2010. UDK hade då haft en period med sjunkande resultat och mitt huvuduppdrag var att få upp lönsamheten och att jobba med struktur- och ledningsfrågor i företaget. Utfallet är jag nöjd med och även 2014 kommer vi visa ett bra ekonomiskt resultat, säger Peter Lidström i en kommentar till nyheten.

Peter rekryterades 2010 som VD till UDK med uppdraget att arbeta med struktur-, rapporterings- och ledningsfrågor. Under 2015 står UDK inför nya utmaningar och styrelsen har tillsammans med Peter kommit fram till att tiden är lämplig för ett nytt ledarskap, skriver företaget på sin webb.

– Jag kommer att finnas kvar på UDK för överlämning men min roll tonas ner, berättar Peter Lidström, och tillägger att han ser fram mot nya utmaningar.

Under början av 2015 kommer UDK att tillsätta ny VD, fram till dess har Claes Johansson utsetts av styrelsen till tillförordnad VD. Claes Johansson har en lång bakgrund inom UDK och har idag rollen som chef för Affärssystem.