Adopticum på DINO-arrangemang
Spännande möte mellan optisk mätteknik för basindustrin och digitala kreativa näringar. Fr v: David Lundmark och Hans Eklund från North Kingdom, Jonas Persson, Hello Future, Patrik Holmberg, Luleå tekniska universitet, Emil Hällstig, Adopticum, Annica Bray, Kubera Konsult, och Maria Bergmark, MonkeyMind.

Recensioner gav kunder i Kanada

Projektverktyget Microproject hittar allt fler kunder i länder runt om i världen. Edison Communication från Kanada är ett av företagen som använder sig av projektverktyget som utvecklats av Umeåföretaget Guppyfied Development.


Microprojects webb
berättar Steeves Fons från
Edison Communication
från Quebec i Kanada att man sökte ett verktyg som kunde hjälpa dem att effektivt sköta projekt utan att vara överlastat med en massa funktioner. Microproject hittade man via recensioner på webbsidor och beslöt sig då för att testa verktyget.  

Steeves Fons berättar att man är mycket nöjd så här långt, inte minst med det stöd man fått från utvecklarna och supportteamet bakom Microproject. Att det var just genom recensioner på olika tekniksajter som man fann Microproject visar på hur viktigt det är för företag som vill nå ut att kunna bli omtalade på olika sajter.  

Läs
hela intervjun med Steeve Fons.


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 20 juni, 2011Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

20 juni, 2011