Intinor
Robert Bengtsson-Ölund och Roland Axelsson från Intinor visar upp de tjänster kring streaming av video och tv som de erbjuder. Bland andra uppdrag sänder de livetv från Eventdagarna i Göteborg, 19 - 20 oktober. Under Eventdagarna presenteras allt från verktyg och produkter som behövs för att skapa innovativa och inspirerande evenemang och möten till byggstenarna som formar, driver och genomför lyckade kommunikationsevent.

Sänder livetv från eventdagar

Intinor från Umeå är med och sänder direkt live från branschmässan Eventdagarna i Göteborg 19 -20 oktober.

Eventdagarna har arrangerats också tidigare men nytt för i år är att det kommer att sändas EventTV från mässan under dom två mässdagarna. Livesändning från enskilda framträdanden på scenen kommer att mixas med bandade inspelningar från mässans utställare och partners.

Sändningarna kan följas live på mässans hemsida: Eventdagarna.se. Som utställare/partner har man även möjlighet att bädda in kod på sin egen hemsida och visa upp livesändningen där. 

Intinor, ett företag med bas i Umeå, deltar i sändningarna med sin kompetens inom all slags överföring av ljud och bild via IP-nät. Företagets tjänster baseras på egna produkter som anpassas efter kundens behov. Bland kunderna finns företag som SVT, Svenska Spel, TV4 och Aftonbladet.

Förutom Intinor deltar även Broadcast House och Solidtango i sändningarna.

Se
sändningarna från Intinors webbplats.

Text och foto: Mikael Hansson