Umeå Tech Arena den 28 november kommer för första gången direktsändas. Bilden är från ett tidigare tillfälle.

Se Umeå Tech Arena live i mobilen

För första gången direktsänds Umeå Tech Arena på webben. Det betyder att alla, oavsett ort och livspussel, kan uppleva Uminova Innovations mötesplats om tekniktrender och innovationer.

Intresset för Umeå Tech Arena 28 november är rekordstort och de 450 biljetterna är slut. Men de som inte har lyckats lägga vantarna på en biljett eller inte kan komma till Norrlandsoperan kan ta del av programmet live i mobilen eller i datorn.

– Vi vill att Umeå Tech Arena ska vara en mötesplats för alla som på något sätt vill utveckla Umeå och Västerbotten genom innovationer eller ny teknik. Oavsett om du bor långt från Umeå eller har det körigt kvällstid. Därför direktsänder vi, säger marknadschef Emmy Ericsson.

Direktsändningen hittar du på både Uminova Innovations webbsida och Facebooksida. Delar av sändningen finns kvar även efter eventet, så vill du så kan du titta i efterhand. Hela sändningen kommer återfinnas här.

Umeå Tech Arena 28 november djupdyker i teknologin bakom blockchain som spås revolutionera en mängd branscher. Vi tittar också närmre på 5G, nästa generations mobilteknologi, som Umeå är först i landet med att testa på riktigt. Utöver det blir det korta presentationer, så kallade pitcher,från startups som löser viktiga samhällsproblem genom ny teknik.

Direktsändning

Umeå Tech Arena arrangeras den 28 november och det är scenprogrammet som pågår mellan 18.00-20.00 som kommer direktsändas.