SkeKraft
Skellefteå Kraft har tidigare fått pris för sitt sätt att driva bredbandstjänster på ett kvalitetssäkert sätt. Något som nu följs upp med Mina Tjänster. Bilden från mars 2017 då Skellefteå Kraft utsågs till årets bredbandsnät i Sverige.

Skellefteå Kraft satsar på het startup

Skellefteå Kraft startar samarbete med ett av Sveriges hetaste startup-företag, Mina Tjänster från Göteborg.

Mina Tjänster är en abonnemangsapp där privatpersoner kan hantera sina abonnemangs- och prenumerationstjänster helt kostnadsfritt. Genom inloggning med BankID får användaren en överblick över sina tjänster och kan teckna, avsluta eller förbättra sina tjänster.

När Skellefteå Kraft nu ansluter sig till Mina Tjänster så är det med förhoppning om att det ska bli som en effektiv försäljningskanal som utgår från konsumenten, menar Lars Lundmark, produktchef på Skellefteå Kraft.

– Vi ser Mina Tjänster som en spännande ny säljkanal och självklart skall Sveriges utmanare finnas där! Elbranschen och elhandlarna kan gå en ljus framtid till mötes om de fokuserar på kunden och vad kunden behöver. Förutom en ny och unik plattform har Mina Tjänster enligt oss rätt inställning och dialogen har löpt smidigt och framförallt snabbt, säger Lars Lundmark.

Även Swedbank ser positivt på Mina Tjänster. I våras gjorde Swedbank sin första investering i ett så kallat fintech-startup  och det var just Mina Tjänster.