Skellefteå söker fler startups

Skellefteå Startup Accelerator söker entreprenör som vill satsa på sina affärsidéer.

Nu är det hög tid att söka till Skellefteå StartupLabs, ett praktiskt orienterat program för alla som vill få hjälp att vässa sin affärsidé och komma igång med sitt företag.

Programmet består av sex workshops i Skellefteås nya innovativa miljö i The Great Northern-huset. Programmet bygger på Customer Development-metodik och Business Model Canvas, vilka är strategiverktyg för att bygga affärsmodeller vilka fokuserar på hur viktigt det är att känna sina kunders behov och hitta lösningar och produkter som svarar mot dessa behov. Metoderna är uppskattade över hela världen för att vara enkla, engagerande och överskådliga arbetssätt, där många kan delta samtidigt.

Programmet Skellefteå StartupLabs löper under två månader och ges på onsdag eftermiddagarna med start 2 november 2016. Varje workshop innehåller exempel med erfarenheter och råd, inspirationsföreläsningar och gemensamma övningar. Mellan träffarna ges uppgifter och viss individuell coachning från Arctic Business Incubators erfarna affärscoacher.

Läs mer och se anmälan till Skellefteå StartupLabs.