Gunnar Karlsson blir Sherpas ansvarige i Stockholm.
Gunnar Karlsson blir Sherpas ansvarige i Stockholm.

Skellefteåbolaget Sherpas öppnar i Stockholm

Sherpas från Skellefteå växer och väljer att starta upp ett Stockholms-kontor.

Sherpas Group har sedan starten haft utgångspunkt i Skellefteå, samtidigt som kunderna till stor del befunnit sig över hela Sverige. Nu väljer man att starta upp ett Stockholms-kontor. Gunnar Karlsson, som närmast kommer från Boliden AB, blir ansvarig för etableringen och kommer samtidigt arbeta med Sherpas samtliga kunder inom utvalda områden.

– Jag har jobbat med Sherpas i drygt åtta år då jag agerat beställare av deras systemutvecklingstjänster. Sherpas utmärker sig på flera plan med sitt djupa tekniska kunnande och kvalitativa leveranser. Det har varit kul att sitta på andra sidan och det ska bli väldigt roligt att vara med på den här resan och bygga upp ett kontor i Stockholm, säger han.

– Vi har uppnått en bra position på marknaden och vill nu närma oss våra kunder för att kunna serva dem ännu bättre med högkvalitativ konsultation och systemutveckling. Steget att närvara där majoriteten av de stora bolagen finns känns naturligt, och att vi dessutom får tillgång till Gunnars kompetens är jättespännande, säger Mats Stenlund, vd på Sherpas.