Paul Alvarado Mendoza, tensaii, och Annelie Johansson, Happy Economy, bekräftar att de båda företagen skriver avtal för samarbete.

Skriver avtal om lycka i arbetslivet

Umeåföretaget Tensaii och Happy Economy i Helsingborg har tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal.

Precis som allt annat viktigt i affärslivet går faktiskt lycka att mäta och analysera. Det har Happy Economy utvecklat verktyg och metodik för. Genom att fokusera på medarbetarnas möjlighet att öka sin lycka, för företaget mer kreativitet, det skapar bättre arbetsrelationer och ingjuta ett större engagemang i arbetet, menar Happy Economy. Missionen är att bidra till bättre affärsresultat.

– Vi från Tensaii kommer att jobba med varumärke, digital strategi och utveckling av Happy Economys digitala plattform med fokus på användarupplevelse och tjänstedesign, säger Paul Alvarado Mendoza, vd för Tensaii och digital- och UX-designstrateg med en bakgrund som forskare på Chalmers och som UX-lead på HiQ Göteborg.

Avtalet med Happy Economy innebär att Tensaii behöver växa och söker därför just nu en front-end utvecklare. Till hösten räknar företaget med att ytterligare minst en person ska tas in.

– Affären med Happy Economy är den tredje affären i Skåne för oss den här månaden och vi har även gjort några affärer i Stockholm. Så Sverige älskar Tensaii, utbrister Paul Alvarado Mendoza.

Tensaii har fått stöd från inkubatorn BIC Factory.