Vinnarna av Demo Day under Startupprogrammet hösten 2018.

Sök Startupprogrammet våren 2019!

Nu kan du söka Startupprogrammet våren 2019, en tre månader crash course som hjälper dig att ta reda på om din affärsidé har potential eller inte. Sök senast 28 januari!

Nu har vi öppnat ansökningsmöjligheten för Startupprogrammet våren 2019. Programmet är för dig som har en affärsidé och är redo att lägga tid på att undersöka och utveckla dess potential. Under några intensiva månader ger vi dig verktyg och metoder för att snabbt och effektivt testa din idé mot möjliga kunder. Programmet genomförs två gånger per år med start i februari och september. Programmets grand final är Demo Day då du pitchar din idé inför en jury under Umeå Tech Arena med chans att vinna 50 000 kr i prispengar (stipendier från Nordea). Våra affärsutvecklare gör dig redo att anta utmaningen.

Du kan söka programmet som individ eller som team.

I februari kickar vi igång! Ju förr du ansöker desto bättre, dock senast 28 januari! Vi börjar gallra bland ansökningarna och kallar utvalda idéer till intervjuer från mitten av januari. Därefter väljs 8-12 idéer ut att delta i programmet.

Läs mer om Startupprogrammet här.

 


Text av: Emmy Ericsson

Publicerad: 28 december, 2018Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Emmy Ericsson

28 december, 2018