Ibland fortsätter sommarentreprenörerna att arbeta för sitt startup när hösten kommer. Eller får de erbjudande om att bistå ett annat team som också behöver hjälp.

Student, sommarjobba för ett startup!

Just nu söker vi studenter som vill jobba för startups i sommar. En fantastisk chans att som grön på arbetsmarknaden addera skarp och värdefull erfarenhet till CV:et och kickstarta karriären redan under studietiden.

Ensam är starkt heter det. Inget kunde vara mer fel i den värld vi jobbar i. Alla startups behöver förr eller senare förstärkning för att komma framåt. Därför arbetar vi på Uminova Innovation med matchmaking mellan startups på jakt efter talang och kompetens, och personer som kan och vill hjälpa dem att växla upp. Vi vet att Umeå och Västerbotten kryllar av såna här människor. Du är säkert en av dem.

Just nu söker vi studenter som vill jobba för startups i sommar. Vi kallar den möjligheten för Sommarentreprenör. En fantastisk chans att som grön på arbetsmarknaden addera skarp och värdefull erfarenhet till CV:et och kickstarta karriären redan under studietiden. Trycket brukar vara stort. Vi får in cirka 140 ansökningar varje år och bara 20-30 sommarentreprenörsuppdrag fördelas. Vill du maximera dina chanser, anmäl dig till vårt matchmaking-event Match Up den 20 februari. Där har du chansen att träffa alla våra startups och låta oss lära känna dig lite bättre.

Sommarentreprenör

Läs mer om sommarentreprenör och de fantastiska möjligheter som finns:

Läs mer och anmäl dig till Match Up den 20 februari.


Text av: Emmy Ericsson

Publicerad: 4 februari, 2019Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Emmy Ericsson

4 februari, 2019