Andreas Lindahl och Susanne Österström Dahlqvist.
Andreas Lindahl, teknikchef, och Susanne Österström Dahlqvist, vd på Teknikhuset kan glädjer sig åt att Teknikhuset får bygga Vitecs nya webb.

Teknikhuset bygger Vitecs nya webb

Teknikhuset i Umeå har fått i uppdrag att ta fram en ny webbplats för Vitec Software Group.

Vitec Software Group har bestämt sig för att tillsammans med Teknikhuset ta fram en ny webbplats. Den nya webbplatsen kommer att byggas på Episerver CMS och det övergripande målet med projektet är att skapa en långsiktig och flexibel lösning som skall fungera för hela Vitec-koncernen, såväl moderbolaget, som ligger i Umeå, som de olika affärsområdena runt om i Norden.

– Vi är stolta över att ha fått detta förtroende och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Vitec, säger Susanne Österström Dahlqvist, VD på Teknikhuset.

Den nya designen på webbplatsen kommer att levereras av idé- och designbyrån Humbly.

– Vitec behöver en ny kundanpassad webbplats. Vi är en nordisk programvarukoncern som växer genom förvärv, den nya webbplatsen ska kunna utvecklas i takt med oss och vara relevant för våra kunder runt om i Norden. Det känns tryggt att göra det jobbet tillsammans med Teknikhuset och Humbly, säger Maria Skogelid, marknadschef Vitec.