Tommy Eriksson och Jonas Osterman på Teknikhuset,
Tommy Eriksson och Jonas Osterman på Teknikhuset,

Teknikhuset och SCA Obbola skriver avtal

SCA Obbola tecknar ett samarbetsavtal med Teknikhuset för konsulttjänster kring förvaltning och vidareutveckling av sin beslutstödplattform.

 

– Vi är stolta över att ha fått detta förtroende och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med SCA Obbola inom detta område, säger Tommy Eriksson, Affärsansvarig på Teknikhuset.

SCA Obbolas beslutstödslösning baseras på Microsoftteknologi, en plattform som Teknikhuset har lång och bred erfarenhet av.

– Teknikhusets kompetens och erfarenhet matchar våra behov på ett mycket bra sätt och är anledningen till att vi valde dem som leverantör, säger Peter Brunesson, IT-chef SCA Obbola.

Förutom att förvalta befintlig beslutstödslösning kommer Teknikhuset hjälpa SCA att dra nytta av nya moderna verktyg och tekniker för att underlätta och förbättra verksamhetsstyrning och analys.

– SCA Obbola har utvecklat en beslutstödsplattform som har ett högt användande och fyller en mycket viktig funktion för verksamheten, därför känns det extra spännande att få vara med och förvalta och utveckla den vidare, säger Jonas Osterman, Beslutstödsansvarig på Teknikhuset.