Daniel Andersson, sälj- och marknadsansvarig, THNX Innovatoin.
Daniel Andersson, sälj- och marknadsansvarig, THNX Innovatoin.

THNX bygger vidare

I mars öppnar THNX nya entreprenörshubben House Be Umeå. Nu förstärks teamet med Daniel Andersson som sälj- och marknadsansvarig.

Sedan starten 2016 har THNX Innovation skapat bra förutsättningar för modern digital produktutveckling genom sitt kvalitétsmässiga arbetssätt och sina innovativa koncept. Umeåbaserade THNX Innovation hjälper företag och entreprenörer att utveckla digitala tjänster och verkliggöra innovativa idéer som skapar framtidens affärsnytta och effektivisering.

I mars 2019 kommer THNX att ta ett nytt steg i och med etableringen av startup-hubben House Be Umeå. Nya lokaler för detta är andra våningen i MVG-gallerian i Umeå centrum.

På kort tid har THNX mångdubblat personalstyrkan och förstärker nu teamet med ytterligare en nyckelkompetens inom digital produktutveckling. Daniel Andersson kliver in som sälj- och marknadsansvarig med mångårig erfarenhet som marknadsansvarig för flertalet större bolag.

– Vi har haft en fantastiskt rolig och inspirerande resa så här långt men känner samtidigt att vi är långt ifrån färdiga. Med Daniel får vi in ytterligare kompetens, erfarenhet samt ett driv och framåtanda vilket känns jättebra. Att Daniel kommer från ”beställar-sidan” är ett stort plus. Att ha någon som är van att sitta som kund i vårt team stärker oss, säger Magnus Jonsson, vice vd på THNX Innovation.

Daniel Andersson kommer närmast från en tjänst som marknadschef på A3 och dessförinnan flera år som marknadsansvarig på BRP Sweden.