Thnx Innovation står stadigt på egna ben. Har vuxit från en anställd till elva. Flyttar nu ut från inkubatorn BIC Factory.
Thnx Innovation står stadigt på egna ben. Har vuxit från en anställd till elva. Flyttar nu ut från inkubatorn BIC Factory.

Thnx står stadigt på egna ben

Medan Thnx Innovation varit på inkubatorn BIC Factory har företaget vuxit från en anställd till elva. Ny flyttar Thnx ut i egna lokaler.

Ett och ett halvt år har gått sedan Richard Lindberg startade bolaget Thnx och flyttade in på företagsinkubatorn BIC Factory. Nu fortsätter bolaget sin tillväxtresa i nya lokaler, på Skolgatan 76, i centrala Umeå.

Bolaget Thnx arbetar med digital produkt- och tjänsteutveckling och hjälper entreprenörer och företag att gå från bra idé till en riktigt bra färdig produkt. Under BIC-tiden har bolaget växt, från en till elva medarbetare och därmed också haft den starkaste tillväxten personalmässigt i BIC Factorys 20-åriga historia. De har stöpt om verksamheten till en koncern och tagit in tre medgrundare och två partners. Under resan har de bidragit med totalt fem nya bolagsbildningar i Umeå.

– Tiden har gått otroligt snabbt, precis som det brukar göra när man utvecklas och har kul, säger företagets VD, Richard Lindberg. Det har varit värdefullt att få sitta på BIC med allt stöd som vi fått. Nu är vi redo att öppna nästa dörr och fortsätta bygga framtidens arbetsplats.

Om Thnx Innovation

Läs mer

Thnx arbetar med digital produkt- och tjänsteutveckling och hjälper entreprenörer och företag genom att leda idéer till digital framgång. Inom bolaget har man tre affärsområden med den gemensamma målsättningen att skapa framtidens produkter. Inom Innovation arbetar Thnx med framtidens idéer. Inom affärsområdet Produkt arbetar man tillsammans med entreprenörer för att utveckla digitala produkter och inom Konsulting hjälper Thnx företag med deras digitalisering.

Stäng
Digitala innovationer

Framtidens arbetsplats, menar Richard, kännetecknas av hög flexibilitet och delaktighet. Han ser även att personer som arbetar med digitala innovationer ligger i framkant och har behov som styr valet av deras arbetsplats.

– Den första innovationen som vi lanserade var själva företaget som bygger på ett unikt partnerprogram, nyskapande policyer och en stark värdegrund, berättar Richard.

– Vi hjälps alla åt att skapa förutsättningar för att bli så bra som möjligt. Delaktigheten och engagemanget hos alla medarbetare är en viktig framgångsfaktor i våra samarbeten med kunder och partners, säger Magnus Jonsson, vice VD på Thnx.

– Vi önskar bolaget all lycka i framtiden och ser fram emot fortsatt utbyte. Thnx har bidragit mycket till företagen i huset och inte minst till vår digitala satsning, säger Lena Öhlund, verksamhetsledare BIC Factory.

Om BIC Factory

BIC Factory arbetar för att upptäcka och stödja unga, lovande entreprenörer som vill starta egna företag i Umeå.

Läs mer

BIC Factory erbjuder en kreativ miljö, prisvärda lokaler, stöd och nätverk. Hittills har verksamheten resulterat i 118 nya företag. De entreprenörer som startat dessa företag driver idag sammanlagt 120 aktiva företag, varav 88 procent har sitt säte i Umeå. De 45 största företagen omsatte tillsammans 627 miljoner kr, och hade 333 anställda vid den senaste mätningen 31 december 2017.

Stäng