Icecon
Icecon levererar trådlöst nät till elitserielagens arenor i ishockey.

Trådlöst ger hockeypublik nya upplevelser

Icecon bygger trådlöst nätverk i alla elitseriearenor. Svenska Hockeyligan vill att alla åskådare på så sätt ska kunna få en ännu bättre upplevelse av matcherna.

Utbyggnaden av det trådlösa nätverket utförs av
Icecon
som finns på fyra orter i Sverige: Kramfors, Umeå, Luleå samt Göteborg. Målsättningen med utbyggnaden är att publiken i arenan inte bara ska kunna uppleva hockey live utan även få uppdaterad information om spelarna och lagen under pågående match.

Utbyggnaden av nätverket kommer att genomföras stegvis under säsongen och byggs upp med produkter från Ruckus men lösningen innefattar även hårdvara från IBM, Clavister, Juniper, Bluecoat, VMware och Eaton.

– Vi är ett team inom Icecon som har lång erfarenhet av liknande lösningar. Vårt koncept är att jobba med skräddarsydda lösningar baserade på standardprodukter med expertkompetens och högsta möjliga servicegrad, säger Robert Sjöholm, Technology and Sales Manager på Icecon.

Icecon är en totalleverantör inom it med mångårig erfarenhet av avancerade kommunikation-, server- och virtualiseringslösningar.