Louise Anderberg
Fungerande teknik har stor betydelse för att vi ska trivas på jobbet, säger Louise Anderberg, HR-direktör på TDC Sverige.Umeåföretag släpper spel för iPad

Nu kommer spelen till nya plattformen iPad och Umeåföretaget Resolution Interactive är med i konkurrensen med spelet BioDefense HD som anpassats till nya iPad.

Den nya versionen av spelet utlovas ge samma intensiva spelupplevelse som den tidigare versionen BioDefense: Zombie Outbreak för iPhone och iPod.

– Vi är mycket glada över att kunna släppa BioDefense HD för iPad vilket ger en helt annan upplevelse än iPhone-versionen av spelet. Med en större skärmstorlek får man en bättre överblick över spelet och det blir ännu enklare att spela, säger Jan Benjaminson, VD på Resolution Interactive.

BioDefense HD är ett realtids-strategispel där man försvarar sin bas mot horder av zombies. För att klara sig gäller det att se upp för olika fienders beteenden och anpassa sin taktik på smaratast sätt. 

Resolution Interactive bildades 2003. Närheten till Umeå universitet och ledande dataspelsutbildningar har gjort det möjligt för företaget att sätta samman en skicklig och kreativ grupp utvecklare. Resolution Interactive har stöd från Uminova Invest, Norrlandsfonden och Innovationsbron.

Youtube-filmen visar Biodefense i iPhone-version. Nu finns spelet även för iPad.

Text och foto: Mikael Hansson


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 26 april, 2010Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

26 april, 2010