Utbildning i styrelsearbete

17-18 maj arrangerar Biotech Umeå vid Uminova Innovation en tvådagars utbildning för starkare styrelsearbete i alla branscher.

En aktiv styrelse som är synkad med vd:n behövs för att bolag ska bli framgångsrika. Grunden för detta ges i en tvådagars utbildning i maj som riktar sig till bolag i alla branscher.

Meriterade och omtyckta legendaren Raoul Hasselgren håller i utbildningen som riktar sig till styrelseledamöter, blivande styrelseledamöter, vd:ar och blivande vd:ar i startups och mindre bolag från alla branscher. Det är två dagar som bland annat ger koll på ansvarsfrågan, ersättning, roller, lagar och regler kombinerat med praktiska exempel anpassade från verkligheten.

– Ett professionellt styrelsearbete är avgörande för ett företags utveckling och framtid. Att som ledamot arbeta aktivt i en styrelse kräver god kunskap om ansvar, lagar och regler, ekonomi och strategi till de fyra bolagsorganen – ägare, styrelse, vd och revisor, säger Kurt Strömgren, affärsutvecklare på Uminova Innovation.

– På denna styrelseutbildning får du som deltagare en väl avvägd blandning av fakta, exempel från verkligheten och givande diskussioner. Kursen leds av Raoul Hasselgren, en mycket meriterad och omtyckt lärare, fortsätter Kurt Strömgren.

Läs mer om styrelseutbildningen som arrangeras 17-18 maj.


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 13 april, 2018Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

13 april, 2018