Vårt Intro perfekt för nyfikna

Om du har en affärsidé som du vill satsa på eller är nyfiken på vilken hjälp vi på Uminova Innovation erbjuder och hur vi jobbar, då kan du anmäla dig till vårt Intro.

Vårt Intro består av två träffar där vi berättar vad vi som inkubator gör, tjänsterna vi erbjuder men framför allt vilka metoder och verktyg vi använder för att hjälpa idébärare att utveckla affärsidéer och bygga framgångsrika bolag. Under träffarna får du arbeta med din egen idé om du har en och förhoppningsvis får du en första indikation på om den har potential eller inte, eller om du får bäst hjälp hos oss eller någon annan verksamhet som erbjuder affärsstöd i regionen. Har du ingen idé kanske du blir inspirerad och får en under Intro, eller kanske möter du någon som har en idé som du kan hjälpa till att utveckla.

Är du sugen att söka vårt Startupprogram där du verkligen får knåda din idé under tre månader (sista ansök 4 sept) är det klokt att ha gått Intro först. Inte bara får du en bra bild av hur vi arbetar – vi får också en chans att lära känna dig och bedöma potentialen i din idé. Det kan eventuellt betyda ett litet försprång i antagningsprocessen.

– Intro kräver inga förkunskaper, allt du behöver är fröet till en affärsidé eller bara en vilja att få förverkliga något du tror på. Kom som du är, säger affärsutvecklare Hillevi Lindelöf.

Första Intro efter sommaren äger rum 29 aug och 2 sept. Du förväntas vara med på båda träffarna. Här kan du läsa mer och ansöka till Intro.

 


Text av: Emmy Ericsson

Publicerad: 15 augusti, 2019Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Emmy Ericsson

15 augusti, 2019