Inbjudan partnering
Huvudtalare under InternetBay Partnering Event är Tep Härén och Pranav Mistry.

Växande it-bransch söker allt från vd till tekniker

Ny it-chef till Umeå Energi, DevOpe Engineer till Tieto i Skellefteå och affärsutvecklare/vd till Elastisys i Umeå. It-branschen i norr är fortsatt het och söker ständigt nya medarbetare.

Nyligen kunde InfoTech Umeå berätta om att it-företagen och den digitala industrin enbart i Umeå kan behöva över 1 100 nya medarbetare inom de närmaste tre åren.
Det visade en kartläggning
där företagen själva fick ange sina kommande behov.

En titt på listan över de tjänster som är lediga idag visar på en stor bredd. Här är några av tjänsterna, fler hittar du på
InfoTech Umeås Jobbsök.

It-chef till Umeå Energi

Lars Lindberg, nuvarande it-chef på Umeå Energi, går vidare till nya uppgifter vilket innebär att en ny chef behövs. Som it-chef ska du leda, styra och utveckla verksamheten och vara en engagerad och involverande ledare för den 12 personer starka IS/IT-avdelningen. 

Som IT chef ansvarar du för den tekniska miljön, it-säkerheten och är systemägare för de koncerngemensamma systemen. Du förväntas upprätthålla den höga tillgänglighet och servicegrad som kännetecknar dagens it-verksamhet.
Läs mer om tjänsten.

Elastisys söker affärsutvecklare/vd

Elastisys är ett av Umeås nya företag, avknoppat från forskning vid Umeå universitet. Företaget har stor teknisk kompetens inom hantering av datasystem, datacenter och molninfrastrukturer, men behöver nu en affärsutvecklare, någon som eventuellt också kan ta på sig vd-rollen i företaget.

Personen som söks ska vara en utåtriktad, teknikintresserad och mycket affärsdriven person för att driva såväl affärs- och organisationsutveckling som uppbyggnad av Elastisys försäljningsverksamhet.
Läs mer om tjänsten.

DevOps Engineer till Tieto

Tieto i Skellefteå söker en person med erfarenhet av att arbeta som DevOps Engineer eller har minst 3 år som utvecklare med ett stort intresse och nyfikenhet för teknik. Erfarenhet av Windows och Linux-miljöer och ett intresse för automatisering, skriva skript och användning av verktyg karaktäriserar tjänsten.
Läs mer om tjänsten.

Flera andra tjänster

På InfoTech Umeås Jobbsök finns alltid möjlighet att upptäcka nya lediga tjänster. Just nu söker här också Svenska Försäkringsfabriken utvecklare, UDK vill ha en integrationskonsult med Java-inriktning, spelföretaget Paradox Arctic söker en Associate Producer, Zordix, också ett spelföretag, söker it-tekniker och Vitec har behov av systemutvecklare, för att nämna några av tjänsterna.

Följ
InfoTech Umeås Jobbsök
regelbundet för att hitta nya tjänster och här kan även det företag eller organisation som vill hitta nya medarbetare annonsera gratis efter dessa.