Windows 10 Tour
Sami Laiho, Paula Januszkiewicz och Jörgen Nilsson är alla talare under Windows 10 turnén.

Windows 10 turné till Umeå

Umeå är en av fyra orter som Windows 10 Tour besöker i september 2015. Världsledande talare berättar då om hur det nya operativsystemet knyter samman Microsofts molntjänster och verktyg.

Sami Laiho, Paula Januszkiewicz och Jörgen Nilsson är alla talare av världsklass med lång erfarenhet av att stå på några av världens största teknikscener såsom Microsoft Ignite och TechEd. Den 21 september kommer Windows 10-turnén till Umeå för att sedan fortsätta till Stockholm, Malmö och Göteborg.

När Windows 10 släpps i sommar den 29 juli beräknas flera miljoner enheter uppdateras till operativsystemet som knyter samman Microsofts molntjänster och verktyg. För enterprise-kunder innebär detta dock mer än ett enkelt knapptryck och många olika delar måste tas hänsyn till. Hur rullar jag ut Windows 10 på bästa sätt? Hur tar vi del av alla nya features? Hur säkert är detta nya OS?

Talare i världsklass

Den 21-24 september besöker några av världens främsta experter inom Windows Sverige och Windows 10 Tour. På talarlistan finns Sami Laiho, klient-guru och Microsoft MVP inom Windows OS. Paula Januszkiewicz, grundare av CQURE, Microsoft MVP inom Enterprise Security och dessutom utsedd till "No 1 Speaker" på Microsoft Ignite i maj. Från Sverige kommer SCCM-gurun Jörgen Nilsson, Onevinn, Microsoft MVP inom System Center Configuration Manager. Jörgen är van talare på de stora konferenserna  kompletterar talarlistan med sin erfarenhet av managering.

Heldag + Halvdag

Windows 10 Tour inleds med en keynote, "10 reasons why Windows 10 will change the world" med Sami Laiho för att sedan delas upp i ett tekniskt fördjupningsspår för IT-pros och en halvdag med fördjupning i affärsnyttan med Windows 10.
Läs mer om agendan här.

Gå till anmälan

Fyra orter i september

The Windows 10 Tour kommer besöka fyra orter i september:

21 september – Umeå
22 september – Stockholm
23 september – Malmö
24 september – Göteborg

Windows 10 Tour är ett samarbete mellan Cornerstone, Addskills och Microsoft.


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 23 juni, 2015Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

23 juni, 2015