Eventen

Att bygga bolag kräver inspiration, pepp, nätverk, råd från kloka personer som har erfarenhet av samma resa och kanske också kapital. Därför arbetar vi ambitiöst med att skapa arenor och mötesplatser där personer med affärsidéer, entreprenörer, talanger, studenter, finansiärer och erfarna personer kan samlas. Våra event är vårt sätt att visa omvärlden den samlade kraften i regionens startupcommunity och smörgåsbordet av möjligheter som finns här. Alla våra event är kostnadsfria.

Umeå Tech Arena

Ett event vi håller två gånger per år i Umeå och som numera drar en publik på 450 personer. Temat är innovation inom tech. Vi bjuder in heta föreläsare från branschen och startups får pitcha inför en jury bestående av investerare och andra experter. Vi minglar och skapar nya kontakter och möjligheter till affärer, investeringar och inspiration.

Första akten på Umeå Tech Arena är den stora finalen för entreprenörerna i vårt Startupprogram. En pitchtävling med en handplockad jury. Stipendier med ett samlat värde på 50 000 kronor delas ut. Momentet är fyllt med nerver och energi, är ett perfekt tillfälle att lära sig mer om Startupprogrammet. Kanske är det du som pitchar nästa gång.

Match Up

Ett årligt event med fokus på att bygga nätverk, skapa investeringar, så frön till inspirerande och givande samarbeten och sprida inspiration och pepp. Vi bjuder in personer från vårt stora nätverk med erfarna företagare och entreprenörer, investerare, hemvändare och internationella kontakter samt bolag i vår inkubator. Match Up bjuder på pitchar, investerarträffar, spännande föreläsare, mingel och massor med nya kontakter.

Teknikfrukost

Vårt och Umeå Näringslivs måntaliga frukostevent som är en mötesplats för alla som vill bygga en ännu smartare industri- och teknikbransch i Umeåregionen. Vi käkar frukost, nätverkaroch lyssnar på föreläsare som på något vis kan få oss att utveckla vår teknikregion ytterligare.

Startup Coffee

Detta är eventet för studenter som särskild målgrupp, och självklart våra startups som vill träffa drivna studenter. Vi vill inspirera och peppa studenter att engagera sig i regionens startupcommunity och Startup Coffee är en perfekt mötesplats för nyfikna. Vi äter frukost tillsammans och lyssnar till en inbjuden föreläsare. Temat är ofta vägar in i entreprenörskap och innovation, och möjligheter att engagera sig.