Skala upp Uminova Innovation

Skala upp

Det är dags att ta nästa steg. Ni har både ett bolag och ett team att utveckla vidare, och ni har börjat testa er idé på kunder eller så har ni har en engagerad community som väntar på er produkt eller tjänst. Kanske söker ni kapital för att kunna växa, eller vill igång så snabbt som möjligt med ert sälj för att kunna växa organiskt. Då kan du vara perfekt för vår inkubator.

Vårt affärsstöd har tre faser: Starta upp som är vår förinkubator, Skala upp som är vår inkubator samt Växa vidare som erbjuder hjälp till bolag som är redo att växa ytterligare genom ny kompetens, internationella kontakter, hjälp med marknadsföring, etc.

Smarta verktyg

I vår inkubator är affärsstödet anpassat utifrån ert bolags behov och fokuserat på att ge er verktygen ni behöver för att skruva i affärsmodellen, riskminimera och fatta snabba och träffsäkra beslut. Som inkubatorföretag blir ni tilldelade en affärsutvecklare som tillsammans med ert team tar iden till nästa nivå. Vi fokuserar på områden som teamets uppbyggnad, HR-frågor, kundbehov, immaterialrättsstrategi, marknadsstrategi, försäljning samt finansieringslösningar. Metoderna Lean och Customer Development är centrala och du får stöd och hjälp av våra erfarna affärsutvecklare. Du är välkommen att söka till vår inkubator och blir du antagen kan du och ditt team hyra kontor hos oss och på så vis arbeta nära andra entreprenörer i samma fas och med liknande utmaningar, och ha våra affärsutvecklare nära till hands. Vårt affärsstöd är kostnadsfritt, tack vare våra finansiärer och partners.

Vår definition av en scaleup

Läs mer

Hos oss är ett scaleup när du och ditt team hittat en affärsmodell och en lösning som håller, och det är dags att omvandla potential till riktiga affärer. Utmaningen är att snabbt hitta nycklarna till att nå den snabba tillväxt du vill ha och inte satsa sin tid och resurser på fel saker. Som scaleup söker du inte en linjär tillväxt utan snarare en exponentiell tillväxt, men din potential översätts inte automatiskt i affärer – du måste skapa dem.

Stäng

För att vara aktuell för vår inkubator ska du
  • Ha en verifierad och skalbar affärsmodell som bygger på en innovativ affärsidé med potential att växa.
  • Ha minst två personer i ditt team med olika profiler eller spetskompetenser.
  • Kunna och vilja arbeta motsvarande 50 procent av en heltidstjänst i ditt bolag.
  • Ha driv, beslutsamhet och mod.

Mer information

Vid frågor om och ansökning till vår inkubator, kontakta Maria Olofsson.
Vid frågor om våra hyrbara kontorsplatser, kontakta Elin Pudas