Starta upp Uminova Innovation

Starta upp

Bär du på en affärsidé som du bara inte kan släppa? Löser affärsidén ett problem och tror du att den skulle kunna växa på en marknad? Då är du helt klart en person vi vill träffa. Att hjälpa människor att utveckla affärsidéer och bygga bolag är det Uminova Innovation framgångsrikt gör och har gjort sedan 2003, och vi letar hela tiden efter nya drivna entreprenörer.

Vårt affärsstöd har tre faser: Starta upp som är vår förinkubator, Skala upp som är vår inkubator samt Växa vidare som erbjuder hjälp till bolag som är redo att växa ytterligare genom ny kompetens, internationella kontakter, hjälp med marknadsföring, etc. I fasen Starta upp hjälper vi dig att ta reda på om din färska affärsidé har potential eller inte.

Snabbt och träffsäkert

Våra affärsutvecklare är specialiserade på att hjälpa personer att testa och utmana sina affärsidéer, och vi gör det med smarta verktyg som garanterar att du hela tiden tar din idé framåt, snabbt och träffsäkert. Vi arbetar utifrån Lean Startup och Customer Development, vilket kortfattat betyder att du prövar din idé mot möjliga kunder och stegvis utvecklar din produkt eller tjänst utifrån de insikter kundkontakterna ger dig. Du lägger tid och fokus på rätt saker vid rätt tillfälle, och slösar inte för mycket tid på det som inte fungerar. Om din affärsidé inte håller får du reda på det så snabbt som möjligt och kan gå vidare med annat, kanske med en ny affärsidé som fötts på vägen.

Vår definition av en startup

Läs mer

En startup är entreprenörens första fas, fylld av sökande och lärande. Mycket tid går åt till att undersöka vilka marknader som är intressanta och försöka definiera dina potentiella kunders behov av produkten eller tjänsten. Lösningen måste oftast revideras flera gånger innan kunderna kan verifiera behovet. Innan du kan ta steget mot snabb tillväxt måste du hitta en affärsmodell som håller.

Stäng
Startupprogrammet

I Starta upp erbjuder vi Startupprogrammet, en tre månader lång crash course i hur du går till väga för att ta reda på om din affärsidé har potential att bli något. Programmet genomförs två gånger per år med start i februari och september. Blir du antagen arbetar du med din affärsidé tillsammans med andra nya entreprenörer, våra erfarna affärsutvecklare och gästande experter från svenskt affärsliv. Vi gör det i workshopform och på tu man hand. Vi tar in ungefär tolv affärsidéer till programmet varje omgång. Om du söker men inte kommer in, eller om programmet av olika skäl inte passar dig, kan vi erbjuda samma smarta affärsstöd i annan form om du har det som krävs.

Mer information

Ta kontakt med Magdalena Lindström, för att få veta mer om vårt erbjudande till dig som vill starta upp.
Läs mer om Startupprogrammet.