Starta upp Uminova Innovation

Starta upp

Har du en unik affärsidé med potential att skapa värde för kunder? I så fall vill vi komma i kontakt med dig! Vi är ständigt på jakt efter nya affärsidéer och människor som vill utveckla morgondagens företag.

Registrera dig för affärsstöd

Intro-kurs, workshops, individuell coachning – vårt erbjudande passar alla typer av startups. Vi hjälper såväl i tidigt skede som senare delar av startupresan. Första steget för dig är att fylla i formuläret via länken till höger. När vi läst igenom din ansökan hör vi av oss om vi tror att vi är rätt ställe för dig. Formuläret är på engelska, men vill du svara på svenska så gör det. Nu kör vi!

Snabbt och träffsäkert affärsstöd

Våra affärsutvecklare är specialiserade på att hjälpa personer att testa och utmana sina affärsidéer, och vi gör det med smarta verktyg som garanterar att du hela tiden tar din idé framåt, snabbt och träffsäkert. Vi arbetar utifrån Lean Startup och Customer Development, vilket kortfattat betyder att du prövar din idé mot möjliga kunder och stegvis utvecklar din produkt eller tjänst utifrån de insikter kundkontakterna ger dig. Du lägger tid och fokus på rätt saker vid rätt tillfälle, och slösar inte för mycket tid på det som inte fungerar. Om din affärsidé inte håller får du reda på det så snabbt som möjligt och kan gå vidare med annat, kanske med en ny affärsidé som fötts på vägen.

Vår definition av en startup

Läs mer

En startup är entreprenörens första fas, fylld av sökande och lärande. Mycket tid går åt till att undersöka vilka marknader som är intressanta och försöka definiera dina potentiella kunders behov av produkten eller tjänsten. Lösningen måste oftast revideras flera gånger innan kunderna kan verifiera behovet. Innan du kan ta steget mot snabb tillväxt måste du hitta en affärsmodell som håller.

Stäng
Intro

Intro är precis som det låter. En introduktion till Uminova Innovation som inkubator och det affärsstöd vi erbjuder. Här berättar vi hur vi arbetar för att bygga framgångsrika startups och vad som krävs av entreprenören för att bli antagen. Vi går igenom metoder och processer. Har du en egen affärsidé så får du feedback på den, på tu man hand förstås.

Inga Intro är just nu inplanerade

Startupprogrammet

Entreprenör, innovatör eller vardagsgeni? Oavsett vad du kallar dig så vill vi jobba med dig om du har: 

  1. En affärsidé med potential, alltså tror dig sitta på en lösning på ett problem som kunder är beredda att betala för.
  2. Pannbenet som krävs för att ta reda på om du har rätt.


Startupprogrammet ger dig möjlighet att provskjuta din
affärsidé i tre månader. Tillsammans med affärsutvecklare, experter och övriga deltagare tar du reda på om idén är värd att satsa vidare på. Vi använder en beprövad metodik och oavsett utfall får du med dig lärdomar och insikter för livet. Eller nästa affärsidé.

Om programmet 

Under tre månader och sex workshops hjälper vi dig ta reda (och skruva) på:

  • Löser min affärsidé ett problem för tillräckligt många och har den kommersiell potential?
  • Hur presenterar jag idén på bästa sätt i olika sammanhang?
  • Hur säkerställer jag att idén har en positiv inverkan i samhället ur ett socialt, ekonomiskt och/eller ekologiskt perspektiv?

Dessutom blir du en del av vårt nätverk med tillgång till investerare, framtida kunder och andra värdefulla kontakter.

Klicka här för att komma till webbsidan om startupprogrammet!

Frågor?

Ta kontakt med Elin Pudas