Prata affärside Uminova Innovation

Prata affärsidé

Om du bär på en affärsidé är du välkommen hit för att bolla den med någon av våra affärsutvecklare, helt förutsättningslöst. Du behöver inga förkunskaper eller särskilda erfarenheter, och det räcker om du bara har ett frö till en idé. Kanske är du student vid Umeå universitet eller någon av högskolorna, forskare eller så har du en helt annan bakgrund. Det spelar ingen roll vilken bransch din affärsidé hör hemma i. Vi har erfarenhet av de flesta.

Vi på Uminova Innovation är specialiserade på affärsidéer som bygger på innovation och som har potential att växa på marknaden. En innovativ affärsidé är en affärsidé som löser ett problem och som någon är beredd att betala för. Det finns andra verksamheter i Umeå och Västerbotten som är specialiserade på andra typer av entreprenörskap, och vi guidar dig rätt om vi kommer fram till att du får bäst hjälp någon annanstans. Om du blir antagen hos oss blir första steget i regel två kortare introduktionsworkshops där vi beskriver basics i de tjänster vi erbjuder och hur vi arbetar.

Idédrop-in

Torsdagar kl 15-17 har vi idédrop-in i våra lokaler (sommaruppehåll från 20 juni, vi kör igång åter den 22 augusti).

Kom förbi om du vill prata med en affärsutvecklare om en affärsidé. Givetvis är allt som sägs under full sekretess. Du behöver inte boka tid utan det är bara att dyka upp. Vem vet, kanske blir det första steget på din entreprenörsresa.

Fyll gärna i denna mall för beskrivning av din affärsidé innan du kommer på drop-in så vi snabbt kommer igång. Om du inte har möjlighet att komma på ett drop-in kan du mejla oss på hej@uminovainnovation.se så hittar vi en lösning.

Välkommen!