Startupoprogrammet Uminova Innovation

Startupprogrammet

Startupprogrammet är för dig med drivkraft att jobba med din affärsidé och undersöka dess potential att bli ett växande bolag. 

Under tre månader och 6 workshops får du testa av potentialen i din affärsidé. Fokus ligger på eget arbete med stöttning från affärsutvecklare, experter och de andra deltagarna i gruppen.

Vi hjälper dig bland annat med att reda ut hur du kan skapa värde för kunden och hur du ska ta dig framåt så effektivt som möjligt. Dessutom får du via våra nätverk tillgång till investerare, framtida kunder och andra värdefulla kontakter.

Om du söker men inte kommer in, eller om programmet av olika skäl inte passar dig, kan vi erbjuda samma smarta affärsstöd i annan form om du har det som krävs.

Programmet är kostnadsfritt och sker i första hand på engelska.

Datum för starten av nästa programomgång kommer i december 2020. Till dess kan du förstås registrera din affärsidé!

Registrera dig för affärsstöd

Intro-kurs, startupprogram, workshops, individuell coachning – vårt erbjudande passar alla typer av startups. Vi hjälper såväl i tidigt skede som senare delar av startupresan. Första steget för dig är att fylla i formuläret via länken till höger. När vi läst igenom din ansökan hör vi av oss om vi tror att vi är rätt ställe för dig. Formuläret är på engelska, men vill du svara på svenska så gör det. Nu kör vi!

För mer info, kontakta affärsutvecklare Hillevi Lindelöf.