Startupprogrammet

Entreprenör, innovatör eller vardagsgeni?

Oavsett vad du kallar dig så vill vi jobba med dig om du har: 

  1. En affärsidé med potential, alltså tror dig sitta på en lösning på ett problem som kunder är beredda att betala för.
  2. Pannbenet som krävs för att ta reda på om du har rätt.

 

Startupprogrammet ger dig möjlighet att provskjuta din affärsidé i tre månader. Tillsammans med affärsutvecklare, experter och övriga deltagare tar du reda på om idén är värd att satsa vidare på. Vi använder en beprövad metodik och oavsett utfall får du med dig lärdomar och insikter för livet. Eller nästa affärsidé.

Om programmet

Under tre månader och sex workshops hjälper vi dig ta reda (och skruva) på:

  • Löser min affärsidé ett problem för tillräckligt många och har den kommersiell potential? 
  • Hur presenterar jag idén på bästa sätt i olika sammanhang?
  • Hur säkerställer jag att idén har en positiv inverkan i samhället ur ett socialt, ekonomiskt och/eller ekologiskt perspektiv?


Dessutom blir du en del av vårt nätverk med tillgång till investerare, framtida kunder och andra värdefulla kontakter. 

Start: 1 oktober (schema skickas i god tid innan start)
Plats: Digitalt
Pris: Kostnadsfritt  

Din ansökan behandlas med fullständig sekretess. Du behöver inte ha startat bolag eller ha ett team på plats men det ska vara din ambition. Om du söker men inte kommer in, eller om programmet av olika skäl inte passar dig, kan vi i vissa fall erbjuda affärsstöd i annan form om du har det som krävs. Läs mer här.

För mer info, kontakta Elin Pudas

Ansökan till hösten 2021 är stängd
Om Uminova Innovation

Uminova Innovation i Umeå är en av Sveriges främsta inkubatorer och utvald till Vinnovas Excellensprogram. Vi är en katalysator för tillväxt i norra Sverige, och drivande i att skapa bästa möjliga förutsättningar för innovativa och skalbara tillväxtbolag att nå sin fulla potential. Med ett affärsstöd i framkant hjälper vi människor att satsa på och utveckla sina affärsidéer. Vi arbetar för att fler, både i och utanför Sverige, ska upptäcka och engagera sig i bolagen och innovationerna här. Vi gör det genom ambitiösa samarbeten med industri, storbolag, investerare,  samarbetspartners och vårt stora kontaktnät av talanger och kompetenser. Uminova Innovation siktar högt, satsar stort och inspirerar andra att också göra det. Mer om oss hittar du här.