Programmet är till för bolag med en säljbar produkt eller tjänst och har fått signaler om intresse från kunder i USA.

Erövra USA med Hapday Groups bootcamp i höst

Lära dig försäljningsprocessen ur ett amerikanskt perspektiv under höstens bootcamp med New York-baserade Hapday Group.

Uminova Innovations partner Hapday Group är en New York-baserad konsultbyrå som erbjuder operativa tjänster för att skala upp och lansera bolag på den amerikanska marknaden. Den 12 oktober kör vi ett andra Virtual B2B Sales bootcamp tillsammans. Ett program fokuserat på praktiska och långsiktiga B2B-försäljningsverktyg och strategier för skalning på den amerikanska och de internationella marknaderna.

Programmet är öppet för startups, scaleups, tillväxtföretag, säljare och grundare. Det äger rum under fyra veckor, med sex intensiva och interaktiva workshops, där deltagarna får lära sig metodiken och psykologin bakom försäljningsprocessen ur ett amerikanskt perspektiv. Du ges möjlighet att nätverka och få kontakt med experter och mentorer för försäljning och affärsutveckling under alla steg i programmet. I slutet av bootcampen har ditt bolag konkreta och effektiva strategier för att växa och skala upp ditt företag.

– Under sommarens virtuella B2B-sales bootcamp deltog inkubatorbolagen Smart Climate och Shimmercat. Både vi på Uminova Innovation och bolagen fick med oss övervägande positiva erfarenheter från programmet och då kändes det naturligt att bygga vidare på relationen med Hapday genom att vara partner i höstens omgång av deras virtuella bootcamp, säger Peter Bäckström, affärsutvecklare hos Uminova Innovation och Enterprise Europe Network Västerbotten.

Ansök senast 25 september

– De bolag som vi bedömer kan få mest utav programmet är de som har en säljbar produkt och har något form av indikation på intresse från USA. Sedan behöver de såklart kunna lägga tid på att jobba med alla de uppgifter de får under dessa fyra intensiva veckor. Som deltagare kommer du serveras en mängd olika resurser, nätverk och möjligheter, så det gäller att passa på att ta för sig av det, säger Peter Bäckström.

För att ge bolagen de bästa förutsättningarna att lyckas på den internationella marknaden agerar Uminova Innovation som ett stöd för deltagarna på hemmaplan.

Ansökningen är öppen t.o.m. 25 september. Är du och ditt bolag intresserad, läs mer och anmäl dig här.
Här är en hälsning från Robert Napoli at Hapday Group.

Om Hapday Group

Hapday Group är en operativ utbildnings- och utvecklingskonsultverksamhet för uppskalning och lansering av företag på den amerikanska marknaden. Med sammanlagt 20 års erfarenhet har de hjälpt över 200 företag att utveckla effektiva strategier kring marknadsinträde och försäljnings- och utvecklingsverksamhet. Hapday har hjälpt B2B-företag att kringgå några av de vanligaste fartguppen när de gäller framgångsrik och hållbar tillväxt.


Text av: Jonathan Hedlund

Publicerad: 17 september, 2020Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Jonathan Hedlund

17 september, 2020