Hela Umeå Tech Arena livesänds

När Umeå Tech Arena fokuserar på teknik som gör gott den 14 maj kan alla delta då hela scenprogrammet livesänds via webben.

På kvällen tisdag den 14 maj är det återigen dags för Umeå Tech Arena, Uminova Innovations mötesplats för alla tokiga i ny teknik och innovationer. Temat denna gång är teknik som gör gott. De 450 publikplatserna är snart slut, men de som inte kan delta på plats har en chans att ta del av programmet live i mobilen eller datorn.

– Vi vill att Umeå Tech Arena ska vara en mötesplats för alla som på något sätt vill utveckla Umeå och Västerbotten genom innovationer eller ny teknik. Oavsett om du bor långt från Umeå eller har det körigt kvällstid. Därför direktsänder vi, säger marknadschef Emmy Ericsson.

I programmet återfinns Daniel Akenine, teknik- och säkerhetschef på Microsoft Sverige och Umeåentreprenörerna Tomer Shalit, ClimateView och Jonas Andersson, Dicom Port. Men också investerarna Johanna Hallin från Srey Invest och Anette Nordvall från Nordvest. Dessutom kommer deltagarna i Uminova Innovations Startupprogram få en chans att presentera sin affärsidé framför publiken på 2 minuter.

Livesändningen kommer finnas tillgänglig både via Uminova Innovations Facebooksida likväl som direkt här på hemsidan.

Umeå Tech Arena

Umeå Tech Arena arrangeras på Norrlandsoperan på kvällen den 14 maj och deltagandet är helt kostnadsfritt.