Hitta din karriärväg hos heta startups

Match Up 20 februari är en heldag med matchmaking mellan Umeå-startups och alla som vill och kan hjälpa dem att växla upp.

Startups hos Uminova Innovation söker förstärkning som kan ta deras affärsidé till nästa nivå. Marknadsförare, native developers, frontend developers, säljare, HR-kompetens, kompetens inom finans och styrelsemedlemmar till exempel. Listan är lång.

Under Match Up den 20 februari är allt fokus på matchmaking mellan startups och alla som vill bli den pusselbit som de söker. En heldag med spännande möjligheter för alla talanger som söker nya karriärvägar, studenter som törstar efter skarp erfarenhet samt seniora som lyckats själv och vill pay-it-forward.

– Startupscenen i Umeå är stekhet och erbjuder möjligheter som vi vill att fler ska känna till. För att växla upp behöver våra startups förstärkning; spetskompetenser, studenter med skills och nya perspektiv och kanske erfarna personer för styrelseuppdrag. All den här kompetensen finns där ute! Har du karriärmässigt fastnat i gamla hjulspår eller kanske är grön och vill ha skarp erfarenhet så anmäl dig, säger Magdalena Lindström på Uminova Innovation.

Många startups behöver också investerare och storbolag att samarbeta med. Därför är även det en del av Match Ups matchmaking.

– Både storbolag och investerare från hela Sverige kommer hit för att träffa innovativa startups. Match Up kan alltså vara en grym dörröppnare för de startups som har det som krävs, säger Maria Olofsson på Uminova Innovation.

Under dagen riggas förbokade träffar mellan startups och personer som kan hjälpa dem framåt (så klart frivilliga). Det blir också spontan-matchning och stort mingel med gott käk.

Match Up

Match Up arrangeras på P5 i Väven den 20 februari. Här hittar du hela programmet och anmälan, plus info om vad varje startups söker: