Zatisfy och grundaren Roberth Jonsson vill hjälpa nystartade företag påbörja arbetet med CE-märkning tidigt.
Zatisfy och grundaren Roberth Jonsson vill hjälpa nystartade företag påbörja arbetet med CE-märkning tidigt.

Hjälper startups med CE-märkning

Bolaget Zatisfy vill hjälpa nystartade företag att tidigt påbörja arbetet mot en CE-märkt produkt.

Zatisfy erbjuder kostnadsfri konsultation till nystartade företag där det nystartade företaget beskriver sina utmaningar och ges konkreta råd om fortsatt arbete.

– Som nystartad vet jag att man måste välja var man lägger sin tid vilket gör att det finns risk att arbetet med CE-märkning, som är ett kvitto på att produkten uppfyller alla relevanta krav som ställs på produkten, ses som något som kan göras senare när produkten nästan är klar. Jag vill dock poängtera att det är oerhört viktigt att arbetet påbörjas tidigt då detta kommer göra det enklare och billigare att skapa en säker produkt i slutändan, säger Roberth Jonsson, grundare av Zatisfy.

– Jag vill därför hjälpa andra nystartade företag som utvecklar en produkt att få förståelse för och påbörja arbetet med CE-märkning tidigt, helst redan vid idéstadiet, fortsätter Roberth Jonsson.

Zatisfy startade i mitten av 2018 och har redan samlat på sig ett tiotal kunder där storleken varierar, från den nystartade till den väletablerade miljardindustrin, både nationellt och internationellt. Bolaget satsar på att utveckla verksamheten och har sedan oktober 2018 tagit plats på Umeåbaserade företagsinkubatorn BIC Factory.


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 11 januari, 2019Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

11 januari, 2019