Fullt med folk på IT-arrangemanget HOUSE. Bilden från 2018.
Fullt med folk på IT-arrangemanget HOUSE. Bilden från 2018.

Internationell toppföreläsare till HOUSE 2020

Cambridge Analytica-skandalens visselblåsare Brittany Kaiser blir gästföreläsare till IT-evenemanget HOUSE i februari 2020.

I februari lyfter HOUSE traditionen att engagera välkända och intressanta personer som gästföreläsare till en helt ny nivå. Denna gång med en rykande aktuell och internationellt välkänd celebritet: Brittany Kaiser är gästföreläsare på HOUSE 2020. Cambridge Analytica-skandalens visselblåsare, tillika huvudperson i Netflix-dokumentären The Great Hack, är gästföreläsare på HOUSE 2020.

– Det här kommer att bli något helt extra! 2020 blir första året vi har en internationellt känd talare. Vi fattar knappt själva hur vi har lyckats, men det är inte desto mindre sant, säger Niklas Tiger, vd på Hi5.

HOUSE är ett årligt arrangemang av Hi5, Office i Västerbotten och upKeeper som syftar till att sprida kunskap inom IT-områdets utveckling och nya möjligheter.

Arrangemanget är kostnadsfritt och vänder sig till beslutsfattare, inköpare, verksamhetsutvecklare och IT-personal inom företag och organisationer. Förutom ett fullmatat seminarieprogram bjuder HOUSE under hela dagen på IT-mässa där besökarna kan träffa IT-branschens ledande aktörer och fördjupa sina IT-kunskaper.