Magdalena Lindström, Maria Olofsson, Nina Rismalm och Emmy Ericsson bjuder in till ett laddat Match Up med fokus på nätverkande med startupbolag.
Magdalena Lindström, Maria Olofsson, Nina Rismalm och Emmy Ericsson bjuder in till ett laddat Match Up med fokus på nätverkande med startupbolag.

Match Up bjuder på inspiration och nya affärer

Inspireras, utvecklas, skapa affärer och knyt ovärderliga kontakter. Match Up i Umeå ger ovärderlig ingång till att ta del av en växande startupvärld.

När Uminova Innovation bjuder in till Match Up den 19 februari 2020 samlas startupbolag, företag, investerare och andra som vill vara med i startupvärlden till en helafton på Väven i Umeå. Redan en månad i förväg är hälften av de 300 biljetterna bokade till Match Up i februari. Intresset är mycket stort för att möta startups. Det blir fullt hus, tror arrangörerna Nina Rismalm, Maria Olofsson, Magdalena Lindström och Emmy Ericsson från Uminova Innovation.

Både startups och regionens företag är på konstant jakt efter kapital, kunder och kompetens för att stimulera till fler smarta hållbara lösningar och innovationer som kan skapa tillväxt. När Match Up nu återkommer med Uminova Innovation som arrangör ges ett nytt tillfälle för den som vill inspireras, utvecklas, skapa affärer, knyta ovärderliga kontakter, dela med sig och vara en del av ett växande ekosystem som kan göra skillnad på riktigt.

Inspirerande och kreativt

– Det blir inspirerande, kreativt och nyskapande när vi för samman människor med olika kompetenser, investerare och företag från både Umeå och resten av Sverige till denna helkväll, säger Nina Rismalm.

– För bolagen i vår inkubator är Match Up ett viktigt tillfälle att få hjälp på sin tillväxtresa med att skapa kapital, kompetens och kunder, fortsätter hon.

Men Match Up är inte bara för startupbolagen. Det är också viktigt för investerare, företagare, verksamhetsledare i storbolag, erfarna styrelseledamöter, studenter och andra som vill nätverka och skapar värde med nya hållbara lösningar och innovationer.

– Match Up ger inspirationsboost till bolagen och är en konkret hjälp för startups, vare sig det handlar om att hitta människor som kan hjälpa till direkt i bolagen, eller med konsultinsatser genom att sitta i styrelsen, säger Magdalena Lindström, som arbetar med att bygga starka team hos bolagen på Uminova Innovation.

– Jag har sett mycket bra utfall från tidigare år när vi arrangerat Match Up, där ett första möte på Match Up gett en ingång att vara med.

Investerare på plats

Till Match Up kommer också många investerare. Att hjälpa startupbolag med finansiering och kapital är en viktig del för deras utveckling.

– Vi har många duktiga affärsänglar och investerare i regionen, men vi vill ha flera och vi har redan ett tiotal som kommer hit från övriga landet för att vara med under dagen och träffa startupbolagen. Men vi vill också skapa ett klimat där investerare får lära känna varandra, kanske för att investera tillsammans i något bolag, säger Maria Olofsson, som har många års erfarenhet inom Uminova Innovation att jobba med denna viktiga grupp i startupvärlden.

– Vi kommer också att visa alla som deltar hur de kan dela med sig av sin kompetens eller med kapital. Vi visar hur man går till väga och hur olika format kan se ut, berättar Nina Rismalm.

Arrangemanget går av stapeln i Ljusgården på Väven, med ingång från Storgatan. Utöver allt nätverkande och programmet från scen kommer deltagarna också att få vara med om ”Smaka på Väven” som är en kulinarisk god matupplevelse med Gotthards krog och Kulturbageriet.

Gå till programsidan och registrering för gratisbiljett.