Maria Olofsson från Uminova Innovation kommer att hålla en workshop i Almedalen om temat "Nya tekniker för innovation och tillväxt".

Nya tekniker för innovation och tillväxt i Almedalen

I Almedalen den 2 juli kommer Uminova Innovation, Ignite Sweden och Automation Region hålla i en workshop som handlar om nya tekniker och innovationer.

Det är nya tekniker och innovationer, framför allt från startups som kan lösa industriers och storbolags framtida utmaningar. Inkubatorn Uminova Innovation i Umeå arbetar ambitiöst för att skapa arenor där näringsliv, offentlig sektor, startups och forskning möts för att anta gemensamma utmaningar och skapa förutsättningar för nya affärer.

– Under vår workshop i Almedalen kommer vi att diskutera om hur transformativa trender exponentiellt driver utvecklingen av innovativ teknik. Frågeställningar som: Vilka innovativa tekniker behöver vi adressera idag för att möta framtidens behov? Och hur säkerställer vi kompetensen för detta? Vad är det som driver utvecklingen framåt och skapar nya affärer? Det är vårt tema för workshop i Almedalen 2 juli, säger Maria Olofsson, affärsutvecklare på Uminova Innovation.

Workshopen kommer att hålla till i Region Västerbottens lokal i Almedalen på Novgorodgränd 1 i Visby. Det kommer också att ske en livesändning för intresserade att ta del av.

 

Mer information om workshop i Almedalen – klicka här!

Intresserad att ta del av livesändningen den 2 juli kl 13-15? – Klicka här!