Emil Westrin och Navid Haghjo från 84 Grams.
Emil Westrin och Navid Haghjo från 84 Grams.

Startup ordnar bredband till rekryteringsfirma

Internetleverantören 84 Grams kommer att leverera bredband till Professionals Nord fyra kontor i Gävle, Sundsvall, Umeå och Luleå.

– Professionals Nord befinner sig i en expansiv fas och behöver hitta kostnadseffektiva lösningar. Det känns kul att säkerställa bra internetlösningar och vara en del i deras fortsatta resa, säger Navid Haghjo, vd på 84 Grams.

Gemensamt för de båda bolagen är ett utpräglat fokus på att verka i och för Norrland. 84 Grams som bredbandsleverantör mot företag och organisationer och Professionals Nord inom personaluthyrning- och rekrytering av tjänstemän.

– Man kan säga att vi står för människorna och de står för infrastrukturen, säger Klas Friberg, vd på Professionals Nord.

– Navid och Emil är två hungriga och kompetenta entreprenörer med en stor drivkraft för Norrland. Jag gillar allt som 84 Grams står för och att anlita lokala leverantörer är ett sätt för oss att visa att vi står för ett starkare Norrland, fortsätter Klas Friberg.

– Vi tycker det är fantastiskt att jobba med bolag som brinner för norrländsk utveckling, där går vi hand i hand, säger Emil Westrin, försäljningschef på 84 Grams.