Petter Aasa, Maria Olofsson, Linus Stark, Magdalena Lindström, Frida Nilsson och Aron Kristoffersson var en del av programmet.

Styrelseordförande och partner efterlystes live

Idag hölls första Umeå Tech Arena-sändningen av två med massor av fokus på startups som söker smarta personer som kan hjälpa dem att växa snabbt.

Petter Aasa från Vitala berättade om sin innovativa rehabtjänst för kroniskt sjuka och att bolaget nu söker en STYRELSEORDFÖRANDE som vill ta teamet till nästa nivå. Entreprenörerna Frida Nilsson och Aron Kristoffersson berättade om sin satsning Samarit, en tjänst där äldre personer som vill ha guldkant matchas ihop med personer som kan hjälpa dem att få det. Teamet nu söker en PARTNER med möjlighet till delägarskap.

Två suveräna chanser för dig med vass hjärna och tonvis med startup-pepp! Är du den man söker, ta kontakt med teamet i fråga eller vår teamansvariga Magdalena Lindström.

Fredrik Blomqvist, medgrundare till Insititute for Transision samt coach och kreativ utvecklare hos bland andra The Yes Way, Ignite Sweden och olika inkubatorer fanns också med på länk för att ge startupsteamen kloka råd på hur de kan spetsa sin produkt och affär ur ett impactperspektiv.

– Det blev precis som vi ville, våra startups längst fram på scenen och tydliga efterlysningar efter rätt personer som kan hjälpa dem framåt och uppåt. Vi känner vår Umeå Tech Arena-publik väl och vet med säkerhet att flera som tittade har det som krävs. I minglet blev det bra buzz och både Vitala och Samarit kom i kontakt med flera spännande personer. Om du missade Umeå Tech Arena den här gången så går det utmärkt att både lyssna och se sändningen i efterhand via vår plattform och det går också att komma i kontakt med våra startups den vägen, säger Linus Stark från Uminova Innovation efteråt.

Redan 8/6 kör vi Umeå Tech Arena igen! I strålkastarljuset denna gång Vector Traffic Academy med marknadens kanske mest digitala körskola, och prisutdelning till spännande affärsidéer från vårens Startupprogram.

Umeå Tech Arena-plattformen

Registrera dig på vår digitala plattform så ses vi  – eller hörs vi – 8 juni kl 11-12. Där kan du även ta del av programmet från 1 juni i efterhand både genom ljud och bild.