Unik chans för startups att möta cleantech-storbolag i Skellefteå

Ignite Energy ConFusion i juni är en grym möjlighet för startups med innovationer som kan hjälpa storbolag att lösa framtida utmaningar. VEO, Vasa Elektriska, SAAB, E-On, FLIR, ABB, Skellefteå Kraft, Umeå Energi, Öviks Energi och ABB är på plats. Anmäl ditt startup och var där du med!

3-5 juni är Skellefteå värd för ett av årets mest spännande meetup på tema innovation och hållbarhet. Det internationella eventet Energy ConFusion på tema energilagring och energilösningar är en mix av konferens, event, mässa och matchmaking i syfte att generera nya affärer och samarbeten som på olika sätt bidrar till att tackla den globala klimatutmaningen. Är du ett startup med en innovation som kan appliceras på ett klimatförbättrande sätt är dagarna en fantastisk möjlighet till spännande möten med potentiella investerare, kunder och samarbetspartner.

Under dagarna arrangeras dessutom Ignite Energy ConFusion. Ignite är ett nationellt nätverk som arbetar för att boosta samarbeten mellan storbolag och startups. Under Ignite Energy ConFusion får anmälda startups sitta ner med en mängd storbolag från Sverige och Finland, alla på jakt efter nya, spännande innovationer och samarbeten. Ett dussintal startups får pitcha sina lösningar för potentiella investerare, kunder och samarbetspartners, och ett kammar hem 20 000 kr i prispengar.

Uminova Innovations verksamhetsledare Maria Olofsson uppmuntrar startups i norra Sverige att anmäla sig.
– Ignite kan resultera i fantastiska samarbeten och affärer. Just Ignite Energy Confusion är inte bara för bolag inom cleantech, utan arrangemanget är för alla vars affärsidé kan lösa storbolagens framtida utmaningar. VEO, Vasa Elektriska, SAAB, E-On, FLIR, ABB, Skellefteå Kraft, Umeå Energi, Öviks Energi och ABB är exempel på storbolag som kommer. De är intresserade av områden som IoT, AI, VR, smarta städer och energieffektiva lösningar. Startups, missa inte chansen!

Energy ConFusion äger rum 3-5 juni

Eventet Ignite Energy ConFusion äger rum 4-5 juni

Har du inte anmält till till Energy ConFusion, gör det bums här!

Vill du veta mer om Ignite Energy ConFusion, kontakta Maria Olofsson.