Matti Larsson, vd för Zordix, ser fram mot lanseringen av nya spelet Overpass.
Matti Larsson, vd för Zordix, ser fram mot lanseringen av nya spelet Overpass.

Zordix släpper datum för nya spelet Overpass

Umeåbolaget Zordix släpper sitt nya spel Overpass 27:e februari till PC, Xbox One samt Playstation 4. Senare lanseras spelet även till Nintendo Switch.

– Vi ser fram emot att Overpass, vår största titel hittills, kommer att släppas till alla stora spelkonsoler och PC. Teamet har gjort ett fantastiskt arbete och vi är mycket stolta över spelet som med sin fantastiska fysik och detaljrikedom tar spelgenren Offroad racing till nästa nivå, säger Matti Larssson, vd för Zordix, ett bolag som fått affärsstöd genom Uminova Innovation.

Redan nu finns en trailer från spelet tillgänglig som visar upp alla licensierade fordon från stora tillverkare som Polaris, Yamaha, Suzuki och Arctic Cat. Spelet lanseras tillsammans med franske förläggaren Bigben Interactive.

Se trailern till Overpass.

Kort om Zordix

Zordix är en svensk spelutvecklare och förläggare med huvudkontor i Umeå, vars affärsidé är att utveckla och ge ut spel till konsol och PC på den globala marknaden. Zordix huvudteam arbetar under namnet Zordix Racing, och utvecklar racingspel på hög nivå till konsol och PC. Ett nystartat affärsområde för bolaget är Zordix Publishing, där Zordix förlägger spel utvecklade av mindre studios, och hjälper dem lansera sina titlar globalt. Zordix Racing arbetar för närvarande på spelet Overpass tillsammans med förläggaren Bigben Interactive.